Partyspace.hu

!PROGRAMNAPTÁR!DJ PORTRÉ

 [1]  2  3  4 ... 17    Következő >

dj

Metha: Négy hajós buli lesz nyáron! [interjú]

A Be Massive szervezője és dj-je Metha beszélt az Antropos.hu-nak zeneírásról, a dj-zésről, és az idén nyáron zajló Be Massive Boat Party sorozatról... Hallgass exkluzív mixet ITT!

2014-06-17

 

dj

Kid Panel

Május elsején a Be Massive Hedlfux buli magyar headlinere KID PANEL, kit nemzetközileg a top 3 break producerek között tartanak számon. Ha egy új zenéje megjelenik, garantálható, hogy a top 10be bekerül a beatport break charton. Stefán János, Kid Panel néven ír zenéket, illetve ugyanezen a néven djzik is. Hamarosan a Be Massive bulin találkozhatunk vele a Corvintetőn. Az Antropos.hu kérdéseire válaszolt.

2014-04-29

 

dj

DJ Wankelmut: House a házban

Az egyetem padjából a lemezlejátszó mögé

Mi az ami először eszünkbe jut egy DJ-ről? Az, hogy a buliban ingyen kap piát? Hogy bármilyen nőt megszerezhet, anélkül, hogy hozzáérne akármihez is a keverőpulton? A sztereotípiákat akkor most le is dönthetjük, íme egy lemezlovas, aki mintadiák volt, majd szinte a semmiből vált politikában és filozófiában búvárkodó fiatalból a house bulik királyává.

2013-12-05

 

dj

Attila Bogdan a.k.a Moreno [interjú]

A No Disco! programsorozat kalandtúra azok számára, akik már unják a gépsorból ömlő disco zenéket; irány a hamisítatlan 4/4 világa, house-tól a technoig! Metha következő vendégét kérdeztük. Hallgass MIXET!

2013-11-21

 

dj

Adam Dolph / Ninjabreakz

A Ninjabreakz színeiben zenél, Magyarország egyik legnagyobb breakbeatre szakosodott, bookinggal és promóval foglalkozó csapatában. Mesélt nekünk a kezdetekről, hogyan került a csapatba, a legnagyobb parti-élményeiről... HALLGASS MIXET ITT!

2013-09-05

 

dj

Általában azt hiszik csak ingyen akarok bejutni - Wikki

Imádja a drum and bass-t, dj-zik és hobbiból ékszereket készít. Dj WIKKI mesélt nekünk arról, hogy hogyan került kapcsolatba a dnb-vel és a lemezjátszóval, kik a kedvencei, mik a tervei... Hallgass mixet ITT!

2013-09-03

 

dj

Karányi: Még annyi mindent akarok csinálni

Karányi Dániel Magyarország egyik legnépszerűbb elektronikus zenei előadója. Számaival nemcsak a klubokat, de a rádiókat is meghódította, valamint külföldön is megismerték már a nevét. Szombaton a Balaton Sound-on lép fel.

2013-07-10

 

dj

Dj-portré: HUCCI, a trap 17 éves fenoménja

Az idén 15 éves REWIND ünnepi sorozatának első állomása. A vendég HUCCI, a trap 17 éves fenoménja, aki először jön Magyarországra, a nyáron pedig már a Global Gathering nagyszínpadán hirdeti az igét. Ezalkalomból kérdezte őt az Antropos.hu. Hallgass mixet ITT!

2013-04-25

 

dj

Dj-portré: Sasha Carassi

A 2013. április 20-án sorra kerülő HYPERSPACE egyik vendégművészével, az olasz Sasha Carassi válaszolt a szervezők kérdéseire.

2013-04-17

 

dj

Zosha [She Fire dj-portré]

Zosha több mint tíz éve gyűjtöget bakelit lemezeket, a hazai dubstep bulik egyik kiemelkedő alakja, minden szerdán zenél Rewindon. Ki is Ő? Magyary Zsófi válaszolt az Antropos.hu kérdéseire. Hallgass mixet ITT!

2013-03-04

 
 [1]  2  3  4 ... 17    Következő >

 
 
 


!DJ PORTRÉ + LETÖLTHETŐ MIX

gomb MP3 mixek    gomb DJ portrék
 


(c) 2010-2016 Partyspace.hu
buli, koncert, fesztivál,
fellépőadatbázis - az EpicMedia tagja